Η ομάδα μας
Η ομάδα μας αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες σε κάθε τομέα. Στόχος μας είναι η καλύτερη, ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε ασθενούς. Για το λόγο αυτό, και ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες, συνεργαζόμαστε με εξέχοντες συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, όπως ενδοκρινολόγους, ουρολόγους, ογκολόγους, διατροφολόγους, ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Το κέντρο μας συνεργάζεται και με ανάλογα Κέντρα του εξωτερικού, όπως με το Université Libre de Bruxelles και το UZ Brussel Fertility clinic, VUB στο Βέλγιο, το University Medical Centre Utrecht, στην Ολλανδία, καθώς και το University of Florence, στην Ιταλία, για θέματα έρευνας, εκπαίδευσης και επιστημονικής ενημέρωσης.

Ιατροί
Κάλλη Καραστεφάνου

Επιστημονικά Υπεύθυνη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Κάλλη Καραστεφάνου

Επιστημονικά Υπεύθυνη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Κάλλη Καραστεφάνου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Νις της Γιουγκοσλαβίας.

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογία στα Νοσοκομεία Θεαγένειο και Παπαγεωργίου και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2008.

Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην Μονάδα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής της Α' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από το 2008 έως σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής και εργάζεται στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Βασίλης Ταρλατζής

Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D

Βασίλης Ταρλατζής

Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο κος Βασίλης Κ. Ταρλατζής είναι Ομότιμος Καθηγητής της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. Διετέλεσε διευθυντής της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Α.Π.Θ. καθώς επίσης κατείχε θέση ως Α. Πρόεδρος Συμβουλίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) καθώς επίσης και στην Διεθνή Ομοσπονδία Εταιρειών Γονιμότητας (IFFS). Επιπλέον, είναι πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και εκλεγμένος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Κολλεγίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας (EBCOG).

Επίσης κατέχει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό μεταξύ των οποίων είναι το Διεθνές Βραβείο Γυναικολογίας (Premio Internazionale per la Ginecologia) “Arnaldo Bruno” από την Εθνική Ακαδημία Ιταλίας (Accademia Nazionale dei Lincei) και το βραβείο «ASRM Service Award» Αμερικάνικη Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM).

Επίσης, είναι Υπεύθυνος Έκδοσης 6 Επιστημονικών συγγραμμάτων και αποτελεί μέλος σε 18 Διεθνείς και 24 Εθνικές Εταιρείες. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 600 Διεθνή και Εθνικά Συνέδρια. Το συγγραφικό του έργο εκτείνεται σε 319 επιστημονικές εργασίες σε Ξενόγλωσσα Επιστημονικά Περιοδικά και 85 σε Ελληνικά Περιοδικά, 165 επιστημονικές εργασίες σε Ξενόγλωσσα Συνέδρια και 100 σε Ελληνικά Συνέδρια καθώς και κατέχει τιμή H-index 55 με 13649 βιβλιογραφικές αναφορές.

Γρηγόριος Φ. Γκριμπίζης

Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D

Γρηγόριος Φ. Γκριμπίζης

Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο κος Γρηγόριος Φ. Γκριμπίζης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών απασχολήθηκε ως βοηθός στην έδρα της φυσιολογίας του Ιατρικού τμήματος του ΑΠΘ.

Στη συνέχεια απέκτησε τις εξής ειδικότητες:

- Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Κλινική, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

- Γενική Χειρουργική, Β’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

- Μαιευτική & Γυναικολογία, Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική, στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας

- Μαιευτική & Γυναικολογία, Α’ Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Έπειτα έλαβε συμμετοχή στη Μετεκπαιδευτική Συνάντηση Ειδικευομένων της Ευρώπης στην Ολλανδία, στο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Νεώτερες Εξελίξεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Bourn Hall στο Cambridge στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και στην Ενδοσκοπική Χειρουργική & Στειρότητα στο Κέντρο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου των Βρυξελλών.

Άγγελος Δανιηλίδης

Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D

Άγγελος Δανιηλίδης

Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο Άγγελος Σ. Δανιηλίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το κλινικό και ακαδημαϊκό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην γενική μαιευτική και γυναικολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενδοσκοπική χειρουργική, καθώς επίσης και στην βελτίωση της ποιότητας στην κλινική και εκπαιδευτική πράξη.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996 και ειδικεύθηκε στην Μαιευτική - Γυναικολογία στην Μεγάλη Βρετανία (Εδιμβούργο και Γλασκώβη) και στην Ελλάδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007. Εξειδικεύθηκε στην Γυναικολογική ενδοσκόπηση στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Leuven στο Βέλγιο, του Clermond Ferrand στη Γαλλίας και του Cagliari στην Ιταλίας το 2006, 2012 και 2017 αντίστοιχα.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Medical Research Methodology από το Α.Π.Θ. (2017). Γνωρίζει και είναι κάτοχος διπλωμάτων γλωσσομάθειας Αγγλικών, Γαλλικών και Ιταλικών. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος ενδοσκοπικής χειρουργικής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκόπησης (MIGS-Minimaly Invasive Gynecological Surgery-ESGE) και των διπλωμάτων κολποσκόπησης (BSCCP) αλλά και οικογενειακού προγραμματισμού (DFFP) του Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων–Γυναικολόγων (RCOG). Τέλος, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO), στην κολποσκόπηση από το (RCOG) αλλά και εκπαιδευτής της ESGE στη γυναικολογική ενδοσκόπηση.

Από το 2006 είναι μέλος της Ιατρικής Σχολής και της Β’ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (αρχικά σαν Π/Δ 407, επιστημονικός συνεργάτης και στη συνέχεια λέκτορας, ενώ από το 2016 σαν επίκουρος καθηγητής μαιευτικής γυναικολογίας). Επίσης, από το 2016 είναι εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Γυναικολογικής Εταιρείας Ενδοσκόπησης (European board of ESGE).

Λεωνίδας Ζεπειρίδης

Αν. Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D

Λεωνίδας Ζεπειρίδης

Αν. Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Γλυκερία Ζερβακάκου

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Γλυκερία Ζερβακάκου

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδω
Γεώργιος Κιούσης

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος MD

Γεώργιος Κιούσης

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος MD
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Στρατής Κολυμπιανάκης

Αν. Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D

Στρατής Κολυμπιανάκης

Αν. Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδω

Αναστάσιος Μακέδος

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

Αναστάσιος Μακέδος

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο κος Αναστάσιος Μακέδος αποφοίτησε το 2001, στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή σχετικά με το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών στη Β΄Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Α.Π.Θ. (2003-2006).

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας το 2009 στη Θεσσαλονίκη έπειτα από εκπαίδευση ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν.Θ. «Άγιος Δημήτριος» (2003-2004), ειδικευόμενος Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» (2004-2006), στο Scarborough General Hospital της Αγγλίας (2006-2007), στο Burnley General Hospital της Αγγλίας (2007) και στο «Ιπποκράτειο» Γ.Ν.Θεσσαλονίκης (2008-2009).

Αμέσως μετά επέστρεψε στη Αγγλία στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική του University College of London (UCL) του Royal Free Hospital του Λονδίνου ως ειδικός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος.

Εκεί μετεκπαιδεύτηκε στη Μητρική ιατρική , στην Ενδοσκοπική Χειρουργική, στην Κολποσκόπηση βάσει του προγράμματος της BSCCP. Επίσης ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στον Οικογενειακό Προγραμματισμό και έλαβε το Diploma of Sexual and Reproductive Health (DFSRH).

Έπειτα ξεκίνησε στην Α΄Μαιευτικής-Γυναικολογικής του Α.Π.Θ. στο τμήμα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, ως Εξειδικευόμενος στην υποειδικότητα της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. Συνέχισε μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 στο ίδιο τμήμα ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Α.Π.Θ., ενώ από τον Νοέμβριο του 2015 έως σήμερα είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος στη Μονάδα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.

Έχει συμμετάσχει στην δημοσίευση εργασιών και περιλήψεων σε ιατρικά περιοδικά, στη συγγραφή 2 κεφαλαίων σε ιατρικά βιβλία καθώς και σε διάφορα courses-workshop.

Ελένη Μπίλη

Αν. Καθηγήτρια Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D

Ελένη Μπίλη

Αν. Καθηγήτρια Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Ελένη Μπίλη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1987.

Μετέπειτα ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία και πήρε τον τίτλο της ειδικότητας το 1994. Αργότερα, το 1998, κατέκτησε τον τίτλο της Δόκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Lübeck της Γερμανίας στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στην Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Erasmus University of Rotterdam της Ολλανδίας σε θέματα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Πολυκυστικών Ωοθηκών και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Από το 2015 έως σήμερα εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαιευτικής & Γυναικολογίας στο Τμήμα Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Ιωάννης Μπόντης

Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας

Ιωάννης Μπόντης

Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο κος Ιωάννης Μπόντης αποφοίτησε το 1964 στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην «Χειρουργική και στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο τμήμα Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ».

Μετά την αποφοίτησή του απέκτησε τον ακαδημαϊκό τίτλο του Διδάκτορα και του Υφηγητή της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Έχει συμμετάσχει σε όργανα διοίκησης του Α.Π.Θ. ως Διευθυντής του Χειρουργικού τομέα, ως Πρόεδρος Επιτροπής Βιοηθικής και Δεοντολογίας , ως Πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής στο Α.Π.Θ. ,ως Πρόεδρος Επιτροπής Φοιτητικών Ζητημάτων κ.α..

Είναι ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Γεώργιος Πάντος

Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D

Γεώργιος Πάντος

Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας MD, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ο κος Γεώργιος Α.Πάντος αποφοίτησε το 1981 στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Α.Π.Θ.

Μετά την αποφοίτησή του εκπόνησε την διδακτορική διατριβή του με θέμα «Διέγερση των ωοθηκών για εξωσωματική γονιμοποίηση και ενδοσαλπιγγική μεταφορά γαμετών» και απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα Α.Π.Θ. με βαθμό άριστα. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε στον Κέντρο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών(AZ-VUB).

Κατέχει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία, μερικά από αυτά είναι το 1ο Βραβείο «Ν. Λούρος» στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας , το Βραβείο «Κεραμέως» στο 3ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο, το 1ο Βραβείο στο 5ο Συνέδριο Αμερικανικής Ενδοσκοπικής Εταιρείας κ.α. Επίσης έχει πραγματοποιήσει 79 δημοσιεύσεις σε διεθνή και 54 σε ελληνικά Ιατρικά Περιοδικά.

Από το 1992 έως σήμερα είναι Συνεργάτης Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Γενική Κλινική» και «Εμβρυογένεσις» και από το 2000 έως2 σήμερα είναι Διευθυντής στο Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο «Διαβαλκανικό Νοσοκομείο» και Υπεύθυνος του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος «Διαβαλκανικού». Παράλληλα, από το 2013 έως σήμερα εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Α.Π.Θ. και αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Ευδοκία Αναγνωστάρα

Αναισθησιολόγος

Ευδοκία Αναγνωστάρα

Αναισθησιολόγος
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Ευδοκία Αναγνωστάρα αποφοίτησε το 1979 στην Ιατρική Σχολή, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία στο Αναισθησιολογικό Τμήμα.

Μετά την αποφοίτησή της, πραγματοποίησε την μετεκπαίδευσή της στις Μεταμοσχεύσεις ήπατος, στο Κέντρο Μεταμοσχεύσεων Ήπατος, Νοσοκομείο Queen Elizabeth, Birmingham, Μεγάλη Βρετανία.

Από το 2014 έως σήμερα είναι Υπεύθυνη Αναισθησιολογικού Τμήματος στην Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» Θεσσαλονίκης.

Κλινικοί Εμβρυολόγοι
Ελισάβετ Χατζηιωάννου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ MSc, BSc

Ελισάβετ Χατζηιωάννου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ MSc, BSc
Υπεύθυνη Εργαστηρίου Εμβρυολογίας-Ανδρολογίας ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Ελισάβετ Χατζηιωάννου αποφοίτησε το 1996 από το Πανεπιστήμιο του Sunderland (UK), με το πτυχίο Επιστημών στις Βιοϊατρικές Επιστήμες. Πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της με διάκριση στην Ιατρική Γενετική στο τμήμα Ανθρώπινης Μοριακής Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Newcastle, (UK).

Από τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι και τον Απρίλιο 2000 εργάστηκε στα τμήματα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Ιατρικής Γενετικής στο Ακαδημαϊκό Νοσοκομείο και Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (AZ.VUB) – υπό την επίβλεψη των καθηγητών Andre Van Streirteghem και Inge Libaers .

Εξειδικεύεται στη Μικροχειρουργική Επέμβαση Γαμετών και Εμβρύων (Βιοψία εμβρύων και ωαρίων), στην Ενδοκυτταρική Ένεση Ωαρίου με Σπερματοζωάριο (ICSI) καθώς και στην Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση.

Είναι μέλος και πιστοποιημένη Senior Clinical Embryologist της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE), μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), καθώς και του συλλόγου Ελλήνων Ιατρικών Γενετιστών (ΣΙΓΕ).

Από το 2001 εργάζεται ως Κλινική Εμβρυολόγος και από το 2013 μέχρι σήμερα ως υπεύθυνη του Εργαστηρίου Εμβρυολογίας-Ανδρολογίας, στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ.

Βιολέττα Καραχάλιου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Βιολέττα Καραχάλιου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Βιολέττα Καραχάλιου αποφοίτησε το 2001 από το Τμήμα Βιοχημείας της Σχολής Επιστημών και Μηχανικής του Πανεπιστημίου του Έσσεξ της Αγγλίας. Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας το 2006 το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νόττινγκχαμ της Αγγλίας με αντικείμενο τις Τεχνολογίες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή των Τεχνικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και εργάστηκε ως Κλινική Εμβρυολόγος σε Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης. Από τον Ιούλιο του 2016 είναι μέλος της ομάδας της ΜΙΥΑ Βιογένεσις.

Είναι Πιστοποιημένη Κλινική Εμβρυολόγος (2013) από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και Εμβρυολογία (ESHRE).

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και Εμβρυολογία (ESHRE) και της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ).

Αλεξάνδρα Τοκμακίδου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Αλεξάνδρα Τοκμακίδου

Κλινική Εμβρυολόγος ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Τοκμακίδου Αλεξάνδρα είναι Κλινική Εμβρυολόγος με 27 χρόνια εμπειρία.

Το 1990,ξεκίνησε να εργάζεται ,στο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης - το οποίο ήταν και το πρώτο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα - όπου απέκτησε εμπειρία στις εργαστηριακές τεχνικές του Εμβρυολογικού Εργαστηρίου.

Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται στο κέντρο «Βιογένεσις» στην κλινική Γένεσις Θεσσαλονίκης.

Το 2011 , εκπαιδεύτηκε στο παγκοσμίως γνωστό Κέντρο IVI (Valencia της Ισπανίας ) στην κατάψυξη ωαρίων,με τη μεθοδο vitrification (υαλοποίηση).

Είναι Κλινική Εμβρυολόγος με ειδίκευση στην υαλοποίηση ωοκυττάρων και εμβρύων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και Workshops σχετικά με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

Κατερίνα Χατζημελετίου

Επίκουρη Καθηγήτρια Εμβρυολογίας- Γενετικής B.Sc (Ηons), M.Sc, Ph.D

Κατερίνα Χατζημελετίου

Επίκουρη Καθηγήτρια Εμβρυολογίας- Γενετικής B.Sc (Ηons), M.Sc, Ph.D
Συνεργάτης ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Επίκουρη Καθηγήτρια Εμβρυολογίας- Γενετικής στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Υπεύθυνη Εργαστηρίου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης, A’ Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου

Η Κατερίνα Χατζημελετίου εκπαιδεύτηκε και μετεκπαιδεύτηκε επί 14-ετία στην Αγγλία. Σπούδασε Βιολογικές Επιστήμες BSc (Hons) in Biological Sciences (Essex University; 1994-1997), μεταπτυχιακό στη βιολογία ανθρώπινης αναπαραγωγής (MSc in Human Reproductive Biology) και είναι κάτοχος Διδακτορικού στην προεμφυτευτική γενετική διάγνωση και εμβρυολογία (PhD in Preimplantation Genetics and Embryology)

Μετεκπαιδεύτηκε στην κλινική εμβρυολογία, προεμφυτευτική γενετική διάγνωση και προγεννητικό έλεγχο στα νοσοκομεία του Λονδίνου Hammersmith, St Thomas’, Queen Charlotte's and Chelsea, St Bartholomew’s, King’s College, St George’s, ΤDL και στο LGI-The Leeds Teaching Hospitals.

Κατέχει κλινική άδεια εξάσκησης βιοψίας με λέιζερ σε έμβρυα πριν την εμφύτευση από το HFEA και είναι ειδικευμένη σε όλες τις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία σε Νοσοκομεία του Εξωτερικού και της Ελλάδας καθώς και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο.

Νοσηλευτικό Προσωπικό
Μπέτυ Μάργιου - Γαβριηλίδου

Συντονίστρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Μπέτυ Μάργιου - Γαβριηλίδου

Συντονίστρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Μπέτυ Μάργιου αποφοίτησε το 1981 στην «Σχολή Μαιών» Κ.Α.Τ.Ε.Ε, Θεσσαλονίκης και από το 2006 έως σήμερα εργάζεται ως Μαία-Συντονίστρια στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις Α.Ε.".

Αναστασία Μυλωνά

Νοσηλεύτρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Αναστασία Μυλωνά

Νοσηλεύτρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Αναστασία Μυλωνά από το 2006 έως σήμερα εργάζεται ως Νοσηλεύτρια Χειρουργείου με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Κατέχει Δίπλωμα και Πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης, στην ειδικότητα Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας από το Δημόσιο ΙΕΚ Ευόσμου. Επίσης έχει λάβει μέρος στην παρακολούθηση των πολλαπλών σεμιναρίων.

Άννα Ναλμπάντη

Νοσηλεύτρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Άννα Ναλμπάντη

Νοσηλεύτρια ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Άννα Ναλμπάντη Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νοσηλευτικής, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ). Επίσης έχει λάβει μέρος στην παρακολούθηση των πολλών σεμιναρίων.

Χριστίνα Ρούζιου

Μαία ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Χριστίνα Ρούζιου

Μαία ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Χριστίνα Ρούζιου από το 2013 έως σήμερα εργάζεται ως Μαία στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μαιευτικής, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ).

Το 2015 απέκτησε την πιστοποίηση BLS/AED PROVIDER COURSE και το 2017 απέκτησε την πιστοποίηση ALSO(Advanced Life Support in Obstetrics).

Ανδριάνα Τοπάλη

Μαία ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ανδριάνα Τοπάλη

Μαία ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Ανδριάνα Τοπάλη από το 2015 έως σήμερα εργάζεται ως Μαία στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Αποφοίτησε από το τη σχολή Μαιευτικής στο ΤΕΙ Αθηνών.

Μετά την αποφοίτησή της συμμετείχε στο πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης από το κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Προγεννητική Ψυχολογία».

Στη συνέχεια αποφοίτησε από το κολέγιο I.C.P.S. College for Humanistic Science Αθηνών ως σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Από το 2015 έως σήμερα εργάζεται ως Μαία στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Διοικητικό Προσωπικό
Μαρία Βαγγελή

Γραμματειακή Υποστήριξη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Μαρία Βαγγελή

Γραμματειακή Υποστήριξη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Μαρία Βαγγελή αποφοίτησε το 1984 από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα «Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηριών».

Από το 2006 έως σήμερα εργάζεται ως Γραμματέας στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Δωροθέα Αξελιθιώτη

Γραμματειακή Υποστήριξη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Δωροθέα Αξελιθιώτη

Γραμματειακή Υποστήριξη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Δωροθέα Αξελιθιώτη από το 2007 έως σήμερα εργάζεται ως Γραμματέας στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής « ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε»

Σπούδασε στη σχολή Economics and Economic History στο πανεπιστήμιο University of Portsmouth στην Αγγλία.

Στη συνέχεια κατέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο Master (Ma) in Economics for Business, University of Portsmouth στην Αγγλία.

Μαρία Λιάπη

Μαία – Δημόσιες Σχέσεις ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Μαρία Λιάπη

Μαία – Δημόσιες Σχέσεις ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Η κα Μαρία Λιάπη εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης και υλοποιεί την επικοινωνία με τους γιατρούς και με τα υπογόνιμα ζευγάρια, στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Βιογένεσις".

Είναι απόφοιτος ΤΕΙ της σχολής Μαιευτικής και κατέχει πιστοποίηση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Στέφανος Τύρης

Υπεύθυνος Οικονομικού ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Στέφανος Τύρης

Υπεύθυνος Οικονομικού ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ