Γνωρίστε τη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ
Κάθε ιστορία έχει το δικό της ταξίδι!
Εδώ και χρόνια, δημιουργούμε ιστορίες ζωής και είμαστε περήφανοι γιατί γνωρίζουμε ότι αυτές είναι οι σημαντικότερες.

Το Κέντρο μας δημιουργήθηκε το 1985 και ήταν ένα από τα πρώτα κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα. Στόχο μας αποτελεί η ανθρώπινη προσέγγιση της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, κατανοώντας ότι πρόκειται για μια διαδικασία που χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια τόσο συναισθηματική όσο και σωματική. Κάθε περίπτωση είναι για εμάς μοναδική και ταυτόχρονα σε όλες επιδιώκουμε κάτι κοινό. Τη δημιουργία ευτυχισμένων γονέων!

Η πολυετής εμπειρία και το επιστημονικά καταρτισμένο μας προσωπικό, αποτελούν την εγγύησή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάτι που αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Εκπαιδεύουμε τους υποψήφιους γονείς ενημερώνοντάς τους για κάθε στάδιο της διαδικασίας, κάνοντάς τους ενεργούς συμμέτοχους στην καλύτερη γι’ αυτούς απόφαση.

Καλώς ήρθατε στη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ, μαζί θα ξεκινήσουμε την πιο όμορφή σας ιστορία!
Η ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ με μια ματιά
Υποδοχή – Χώρος αναμονής

Καλώς ήρθατε στη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ.

Θέλουμε πάνω από όλα οι εγκαταστάσεις μας να αποπνέουν νηφαλιότητα για τον επισκέπτη και λειτουργικότητα για τους εργαζομένους μας.

Για αυτό φροντίσαμε στη ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ να διαμορφώσουμε τους χώρους αναμονής, τους ιατρικούς χώρους καθώς και τους εργαστηριακούς χώρους με στοιχεία που διαπνέουν σιγουριά και ασφάλεια.

Όλοι οι χώροι μας έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές για παρόχους υπηρεσιών Υγείας.

Στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες βρίσκονται στον 1ο όροφο της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ λειτουργούν εμβρυολογικά εργαστήρια, αίθουσες κατάψυξης , αίθουσες επεξεργασίας σπέρματος, χειρουργεία, αίθουσες Υπερηχογραφιών, δωμάτια ανάνηψης, γραφεία συμβουλευτικής καθώς και γραφεία των ιατρών.

Ο ιατρικός και εργαστηριακός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και ακολουθεί τις εξελίξεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Σε αυτό το φιλικό, γεμάτο ευγένεια και υψηλά τεχνολογικό περιβάλλον της ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ, δεκάδες επισκέπτες ξεκινάνε κάθε μέρα ένα νέο «Ταξίδι Ζωής»

Γραφεία Συμβουλευτικής

Στα γραφεία Συμβουλευτικής της ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ εξειδικευμένοι ιατροί με πολύ υψηλό επίπεδο ειδικότητας συζητούν τη διαδικασία που ακολουθείται για τη διερεύνηση της υπογονιμότητας, τη διάγνωση των ακριβών της αιτίων, αλλά και των βημάτων που θα ακολουθηθούν στη συνέχεια για την επίτευξη του τελικού στόχου ενός ζευγαριού για την απόκτηση παιδιού

Αίθουσες υπερηχογραφικού ελέγχου

Στην αίθουσα υπερήχου, που πλέον των άνετων και φιλικών προδιαγραφών συνθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, η γυναίκα παρακολουθείται για την πορεία της θεραπείας της ανά τακτά χρονικά διαστήματα έως ότου προγραμματιστεί για την ωοληψία.

Αίθουσες χειρουργείων

Στο χώρο αυτό γίνονται χειρουργικές επεμβάσεις όπως ωοληψία, παρακέντηση κύστης και βιοψία όρχεων (FNA/TESE) αλλά και σπερματεγχύσεις και εμβρυομεταφορές.

Δωμάτια ανάνηψης

Δημιουργήσαμε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον για τη σημαντικότερη στιγμή της διαδικασίας. Στο περιβάλλον αυτό γίνεται η προετοιμασία της γυναίκας για την είσοδό της στο χειρουργείο καθώς και η ανάνηψή της μετά το τέλος της επέμβασης.

Εργαστήρια

Εμβρυολογικό Εργαστήριο

Στο Εμβρυολογικό εργαστήριο οι εμβρυολόγοι πραγματοποιούν τη γονιμοποίηση του ωαρίου με κλασσική IVF ή με τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης (ICSI). Τα έμβρυα που προκύπτουν καλλιεργούνται στους ειδικούς επωαστικούς κλιβάνους και αξιολογείται η ανάπτυξή τους. Επίσης, στο εργαστήριο πραγματοποιείται και η βιοψία εμβρύων και βλαστοκύστεων για την προεμφυτευτική διάγνωση.

Εργαστήριο Σπέρματος

Στο εργαστήριο σπέρματος το οποίο διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, γίνεται η επεξεργασία σπέρματος.

Χώρος Κατάψυξης

Στο χώρο κατάψυξης καταψύχονται το σπέρμα, τα ωάρια και τα έμβρυα.

Ποιότητα και Ασφάλεια
  • Section2 1
Ποιότητα και ασφάλεια
Σημαντικό παράγοντα σε μία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πλέον των ανθρώπων οι οποίοι εμπλέκονται, αποτελεί η ασφάλεια και οι πιστοποιημένες διαδικασίες!

Έχοντας μετεγκατασταθεί στη νέα Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ το 2006, λειτουργούμε με τις πλέον σύγχρονες προϋποθέσεις, τεχνολογίας και υποδομών, στο ασφαλές περιβάλλον μιας Μικτής Μαιευτικής και Χειρουργικής Κλινικής. Το πλεονέκτημα αυτό εξασφαλίζει στους ασθενείς μας σημαντικά οφέλη:

• Άμεση ανταπόκριση εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής όλων των διαδικασιών
• Προνομιακά κόστη σε υπηρεσίες της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ
• Άμεση πρόσβαση στο σύνολο των επιπλέον υπηρεσιών και εξετάσεων που σχετίζονται με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή καθώς και τον τοκετό σε μεταγενέστερο στάδιο

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας έρευνας και των ιατρικών εξελίξεων του τομέα της αναπαραγωγής, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα ποσοστά επιτυχίας της Μονάδας μας είναι ιδιαίτερα υψηλά και αφορούν σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τα εργαστήρια, ο σύγχρονος εξοπλισμός των χώρων και οι διαδικασίες της ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ, είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008. Τα αποτελέσματα επιτυχίας μας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στην ετήσια ευρωπαϊκή καταγραφή των δεδομένων της εξωσωματικής γονιμοποίησης (EIM, European IVF Monitoring program) που λειτουργεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE). Προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα μπροστά, να ξεχωρίζουμε!